Overslaan en naar de inhoud gaan

Financiële kopzorgen?

Wie ligt er momenteel niet wakker van energiefacturen, duurdere boodschappen, hogere rentes?

Bijna iedereen ziet zijn besteedbaar gezinsbudget met sneltreinvaart krimpen. We bezuinigen al op onze uitgaves in de supermarkt, we stellen de aankoop van die nieuwe broek of schoenen toch nog maar eventjes uit en we zetten de verwarming toch maar een graadje of twee lager. Maar we kunnen toch niet alle dagen alleen maar boterhammen met choco eten?  Zijn deze maatregelen voldoende of is dit slechts een druppel op een hete plaat? Bestaat er een kans dat we ons huis, waar we zo hard voor gewerkt hebben, kwijt kunnen raken?

Laten we niet op de zaken vooruitlopen, voor dat gebeurt zijn er heel wat zaken die u kan ondernemen!

Uw gezinsbudget verhogen kan onder andere door kosten te gaan spreiden in de toekomst. Hoe gaat dat in zijn werk? U kunt bijvoorbeeld de looptijd van uw bestaande lening verlengen of uw huidige leningen gaan hergroeperen. Dit zorgt ervoor dat u maandelijks een lagere last heeft (niet altijd dat u uiteindelijk minder zal betalen). Een van de grootste nadelen van hergroeperen en herfinancieren op een langere looptijd, is dat u in de meeste gevallen ook langs de notaris zal moeten voor uw nieuwe hypotheekakte. Het grootste voordeel is dan weer dat u meer ademruimte krijgt in uw gezinsbudget, want hele dagen boterhammen met choco eten gaat op den duur toch echt vervelen.

Kom langs of maak een afspraak en dan gaan we samen na wat uw mogelijkheden zijn om uw gezinsbudget te optimaliseren. Wacht niet tot het te laat is.

Maak een afspraak